Nov 18, 2012

ELIZABETH WARREN -- ETT HELGON MED ARMBÅGAR

Jag återvänder återigen till Elizabeth Warren, den mest intressanta nya senatorn just nu -- och en av de mest intressanta kvinnorna i USA.
En ny senator även om denne är en "kändis" får akta sig för att inte ta glansen från sina äldre kollegor, men det är nog omöjligt för Elizabeth Warren som från första dagen allierat sig med andra senatorer för att introducera en  "filibuster reform", en fördröjningstaktiktaktik och procedur som finns i Senaten för att skydda en minoritet från att helt köras över, men denna procedur har missbrukats av republikanerna de sista åren som lamslagit en mängd beslut. Något måste göras åt det. Rachel Maddow berättar om Elisabeth Warren och vad hon har i tankarna.
(Jag väntar fortfarande på att GP skall skriva om denna intressanta kvinna. När de ägnat hundratals sidor åt de amerikanska gubbarna det sista året, kan de kosta på sig att skriva  om denna oerhört intressanta kvinna. Kanske en halv sida? Snälla. Då kanske kvinnorna i Göteborg fortsätter att prenumerera på er.)


Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

No comments:

Post a Comment