Feb 12, 2012

LJUGANDETS AKROBATIK

Vad gör man om man inte kan hitta något negativt att säga om president Obama?
Jo, man kan ju alltid ljuga ihop något, och då främst välja något han fått beröm för. Det är en gammal taktik -- att vänd det positiva till något negativt. Det kallas förs "swiftboating", en teknik som användes för att underminera den demokratiske presidentkandidaten John Kerry. Hans berömmelse från Vietnamkriget vändes mot honom på ett infernaliskt, men framgångsrikt sätt.  
Så varför inte ta president Obamas framgång, dödandet av Osama Bin Ladin och vända det emot honom? Och hur går det till? Ljuga förståss. Hitta på något som att det  egentligen inte var president Obamas förtjänst. Jodå, så utstuderad kan man vara och om man har ett eget TV-program där lyssnarna sällan lyssnar på andra källor så brukar det lyckas.
Det är vanligt att de liberala nyhetsankarna tvingas ägna mycket tid varje dag för att bemöta grotesk propaganda och lögner mot presidenten eller liberaler. Detta är bara ett av en rad av liknande klarläggande som stjäl tid och energi. Här är Ed Schultz som inte tar en sådan lögn utan att protestera. Han utmanar lögnen:

No comments:

Post a Comment